FOTO Conferinta de presa Rugby – U Cluj vs. Steaua @ Cluj Arena

Bogdan Voicu

Bogdan Voicu

Joi, 28 Martie 2013, a avut loc conferinta de presa inainte meciului de Rugby, U Cluj – Steaua din etapa a doua a SuperLigii Cec Bank.

La întâlnirea cu presa, în afară de membrii staff-ului echipei, au fost prezenți reprezentanți ai Cluj Arena, Radu Rațiu (directorul arenei) și Radu Sporiș (președintele Consiliului de Administrație al stadionului), alături de președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

Acesta este un eveniment foarte important pentru oraş. Desfăşurarea meciurilor de rugby pe Cluj Arena va crește cu siguranță imaginea acestui sport, clujenii putând astfel să guste la cel mai înalt nivel din farmecul acestuia. Consiliul Județean va sprijini total rugby-ul și îl va promova pe toate canalele. Mai mult, am înaintat din partea instituției invitații unor persoane importante din Cluj, în special din rândul cadrelor universitare“, a declarat Horea Uioreanu.

Conform spuselor lui Radu Rațiu, secția de rugby nu va plăti o chirie pentru utilizarea staionului, toți banii încasați din bilete urmând să treacă direct în contul Cluj Arena, acoperindu-se astfel cheltuielile de funcționare.

Mi se pare că acest meci este un mare pas înainte, pe care îl așteptăm, noi cei din rugby, de foarte mulți ani. Meciul va fi foarte intens, pentru că evoluăm între cele mai bune formații din România. Sâmbătă vom juca contra Stelei, o echipă care mereu se bate la titlu. Noi suntem foarte bine pregătiți, am avut un cantonament de iarnă foarte bun și avem la dispoziție acum condiții excelente de antrenament. Ne bucurăm că vom avea mulți suporteri în spate, care ne vor ajuta foarte mult“, a încheiat căpitanul Universității, Bogdan Voicu.

Confruntarea dintre Universitatea Cluj și Steaua București va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, managerul echipei, Lorin Cantor, exprimându-și speranța că la această partidă vor asista cât mai mulți spectatori, atât fani ai rugby-ului cât și pasionați de sport, care doresc să asiste la un spectacol sportiv.

Sursa text: Stiri de Sport

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s