FOTO U Mobitelco – Energia Rovinari 14.03.2013 (86-74)

U Mobitelco - Energia Rovinari_2013_03_14_055U Mobitelco a invins formatia Energia Rovinari, scor 86-74. (25-19, 24-21, 20-8, 17-26)

Marcatori:
U Mobitelco : Silvasan 22 (8 rec., 4 p.d., 4 interceptii), Djapa 15 (7 rec., 4 int.), Ross 13 (7 rec., 3 p.d., 3 int.), Wright 12 (1 rec., 10 p.d., 5 int.), Barnette 8 (4 rec.), Nikolov 8 (2 rec., 5 p.d., 2 int.), Paul 4 (2 rec., 4 p.d., 1 int.), Baciu 2 (1 rec., 1 capac), Nakic 2 (1 rec.). Au mai jucat Lazar, Pop si Pogacean (1 rec.).

Energia: Darby 30, Janjusevic 17, Wisseh 10, Lapuste 7, Mocanu 5, Nikolic 3, Kennerly 2.

Declaratii si poze, mai jos!

Declaratii:

Hristo Nikolov: “A fost un meci bun pentru noi, cel mai bun lucru a fost ca am construit o defensiva colectiva. Ne-a fost dor de aceasta defensiva si cred ca suntem pe drumul cel bun. Este bine si pentru moralul nostru, acum putem aborda cu mai multa ambitie urmatoarele meciuri. Obiectivul nostru pentru urmatoarele meciuri este sa dam tot ce putem, sa jucam cat mai bine si sa castigam. Ma bucura mult felul in care ne-am aparat, atat la pick&roll-ul lor, cat si la jocul pe laterale, sunt bucuros pentru ca apararea adevarata castiga meciurile”.

Niksa Bavcevic: “Sunt satisfacut de joc, pentru ca timp de trei sferturi i-am tinut in 48 de puncte, apararea a fost foarte buna in sferturile al doilea si al treilea. Am pus multa presiune pe adversar, am avut multe contraatacuri, iar baietii mei au vrut sa arate si putin spectacol publicului, acesta este motivul pentru care au fost pierdute 4-5 faze pe care in mod normal le inscriam. Sunt multumit cu cele 26 de pase decisive si cele 36 de recuperari, am avut 115 la eficienta, am pierdut, e adevarat, multe mingi, insa e logic la modul cum s-a desfasurat jocul. Cred ca in urmatoarele trei meciuri, ultimele din sezonul regulat, avem sansa noastra si, atunci cand ai o sansa, trebuie sa o joci pana la capat. Finalul de campionat e atat de imprevizibil, incat mai avem nevoie de macar doua etape pentru a putea face calcule vizavi de pozitia fiecarei echipe”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s