FOTO U Mobitelco – Gaz Metan Medias 09.02.2013 (59-84)

U Mobitelco - Gaz Metan Medias_2013_02_09_084U Mobitelco a pierdut meciul impotriva formatiei Gaz Metan Medias, scor 59-84(18-24, 13-29, 13-11, 15-20). Aceasta infrangere este prima dupa o serie de 6 meciuri.

Marcatori:

“U” Mobitelco: Nikolov 15 (4 rec., 3 p.d.), Silvasan 14 (2 rec.), Barnette 9 (16 rec., 3 p.d.), Strowbridge 7, Wright 7 (6 p.d., 3 rec.), Djapa 4 (5 rec.), Baciu 3.

Gaz Metan: Shiloh 17, Ivanovic 15 (6 rec.), Lilov 11, Mladenovic 9, Mandache 9 (5 rec.), Krstanovic 6, Nicoara 6, Dundjerski 6 (6 p.d.), Gutoaia 5.

Declaratii:

Mihai Silvasan: “A fost un meci mare pentru noi, pe care trebuia sa il abordam cu totul diferit. Am inceput destul de bine, primele 3-4 minute, dupa care se pare ca ei si-au dorit mai mult vitoria, au alergat mai mult decat noi, au dus ritmul mai bine decat noi. Ce pot sa spun, este un rezultat umilitor pentru noi, nu cred ca am mai luat o bataie la o asa de mare diferenta aici, in Horia Demian! Imi cer scuze din partea echipei suporterilor, am avut o sala extraordinara, ne asteptam sa fie asa, insa din pacate nu ne-am ridicat la nivelul ei. Daca in aceste meciuri nu luam decizii bune, nu ne intra aruncarile, atunci cand sa fie, in meciurile cu Timba sau cu Dinamo? In acest meci trebuia sa luam deciziile bune, dar se pare ca nu am facut-o. Pentru noi este un moment greu, venind dupa sase victorii chiar aveam un moral bun, iar infrangerea asta ne-a adus cu picioarele pe pamant. Urmeaza o partida la Timba, grea din punctul meu de vedere, pentru ca daca nu ne concentram putem sa avem o surpriza. Avem o saptamana intreaga sa analizam, sa vedem ce am gresit. Nu avem ce face, trebuie sa mergem mai departe, campionatul e lung si e foarte echilibrat.”

Niksa Bavcevic: “In aceasta seara au fost trei elemente fantastice in acest derby: a fost publicul nostru, fanii Mediasului si echipa Mediasului. Din pacate, nu si noi. Am jucat un meci foarte slab, poate cel mai slab din acest sezon, mental am cazut. A cantarit mult faptul ca veneam dupa sase victorii consecutive si a venit un meci in care nu am jucat deloc ca in celelalte partide, din punct de vedere tactic si al concentrarii. Am jucat slab ofensiv, cu exceptia primelor 4-5 minute, iar defensiv am jucat foarte-foarte slab. Am planuit sa facem un meci cu puncte putine, dar am reusit doar in sfertul al treilea, in primele doua nu, iar ultimul a fost unul de rutina. Am luptat, am recuperat mai bine, dar per total, ce am planuit nu a fost respectat. Vreau sa felicit echipa Mediasului, au avut procentaje excelente al doua si trei puncte, dar ne-au distrus pe tranzitie. Nu am putut sa le oprim tranzitia, au fugit mult mai mult decat noi. Acesta cred ca este motivul infrangerii. Am avut o seara proasta, a fost si presiunea mentala a sirului de victori, stiam ca daca invingem rezolvam multe lucruri, dar, din nefericire, am clacat. Dupa o lunga perioada, am inceput un meci ca si favoriti, ca o echipa care trebuie sa invinga, insa nu am reusit. Sper, totusi, sa fie o singura seara proasta.”

Marcel Tenter: “E o victorie speciala! Astazi, a fost un pic mai ciudat pentru mine, ma obisnuisem sa stau in partea cealalta! A fost un meci greu, pe care din fericire l-am castigat. Nu este aceasta adevarata diferenta intre cele doua echipe. Clujul a prins un meci slab la aruncarile de la distanta, in timp ce meciul trecut a avut un procentaj extraodinar. Ne-am pregatit pentru acest lucru. Promul sfert dovedeste ca Nikolov este un jucator greu de oprit, insa, odata cu scurgerea timpului, am reusit sa oprim cheile principale ale Clujului, ceea ce a fost bine din punctul nostru de vedere. Am reusit sa inscriem aproape de fiecare data cand a trebuit. Sala a fost o atmosfera speciala, senzationala, este frumos la Cluj si o asemenea atmosfera ar trebui sa fie in fiecare sala din Romania. Daca se va intampla asta, baschetul din Romania va fi mult mai bine cotat.”

Zoran Krstanovic: “Pentru mine, cu siguranta, a fost o mare incarcatura emotionala, am petrecut multi ani in aceasta sala, a fost foarte greu. Sala a fost fantastica, au incercat sa ii ajute din plin, insa diferenta de puncte arata ca nu a fost indeajuns. Eu si familia mea am petrecut o perioada excelenta la Cluj, insa acum echipa mea este Medias si fac tot ce pot pentru ea. Clujul a dat tot ce a putut, s-a jucat incins pe toata durata meciului.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s