FOTO U Mobitelco Cluj – SCM Craiova (77-86) 13.12.2012

U Mobitelco - Craiova_2012_12_13_139U Mobitelco Cluj-Napoca a pierdut meciul disputat acasa, impotriva formatiei SCM Craiova, scor 77-86.

Marcatori:
“U” Mobitelco: Wright 23, Ross 16, Hallik 14, Barnette 7, Nikolov 8, Baciu 4, Silvasan 2,  Nakic 3.
SCM Craiova: Bureau 25, Dzambic 18, Seals 13, Habus 15, Orbeanu 6, Dragusin 9

Declaratii:

Niksa Bavcevic: “A fost un meci foarte slab, am gresit complet acest meci, am jucat practic doar 10 minute. Le-am spus jucatorilor cum sa joace, cum sa trateze acest meci, dar nu au luat in serios  partida.Nu am fost combativi, nu am jucat asa cum trebuia. Jucatori vor fi pedepsiti, conducerea va decide in ce fel o va fae. Trebuie sa imi cer scuze publicului pentru aceasta evolutie si pentru aceasta infrangere, cred ca in prima repriza, eu am transpirat mai mult decat jucatorii. Nu este de acceptat o asemenea atitudine si asa comportament, pentru ca nu vorbim despre amatori si vorbim despre jucatori profesionisti, iar ceea ce am vazut in aceasta seara nu a fost o abordare profesionista. Nu trebuie sa plangem acum, trebuie sa ne adunam pentru ca ne asteapta doua meciuri extrem de dificile la finalul turului”

Mircea Cristescu: “Este o infrangere foarte dureroasa. Cred ca pentru Craiova a fost prima data cand a reusit sa ne invinga. Am pierdut din cauza lipsei de atitudine a echipei noastre care au inceput sa joace abia la final. Le-am explicat si baietilor in vestiar ca daca pana acum am inteles infrangerile, am inteles ca trebuie sa se uneasca, am inteles ca trebuie sa isi croiasca omogenitatea echipei, nu conteaza ce facem intr-o zi buna, conteaza ce facem intr-o zi proasta. Azi am avut cativa jucatori total, total paraleli cu jocul de baschet.  Nu sunt de acord cu faptul ca au presiune pentru ca sportul de performanta in general asta inseamna. Daca nu vor presiune, atunci sa mearga la amatori. Asta este, vor fi penalizati clar, indiferent ca e luna decembrie. Este un handicap care se poate remonta, dar ne va costa clar daca vom continua cu aceasta atitudine. Din punctul meu de vedere toti jucatorii sunt pe lista neagra, daca e vorba de penalizari, daca vorbim de a schimba ceva, in primul rand ii astept pe cei care si-ar dori poate  sa plece, sa vina sa imi spuna. Noi stim ce avem de facut, pana acum au fost o gramada de jocuri si vom incerca sa ne facem temele mult mai bine decat acum pentru ca nu se poate de la inceputul campionatului pivotii nostri sa aiba asemenea fructuatii in joc. Din punctul meu de vedere acesti jucatori sunt jucatori de duzina. Am crezut ca acesti jucatori au tarie de caracter mai ales ca sunt jucatori de echipe nationala. Felicit echipa din Craiova care a avut o dorinta foarte mare si au jucat relaxat. Nikolov este un jucator care  a fost MVP-ul Ungariei, a dominat in Eurochallenge iar la noi joaca cand cum. Hallik la fel in lotul Estoniei a jucat foarte bine, nu cred ca selectia este problema. In viata conteaza mult atitudinea, uneori asta poate face diferenta, iar unii nu inteleg acest lucru”.

sursa: u-mobitelco.ro

foto: Cristian Cosma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s