FOTO U Mobitelco Cluj – CSM Bucuresti 87-92 05.12.2012

U Mobitelco - CSM Buc._2012_12_05_028

U Mobitelco Cluj a pierdut meciul cu CSM Bucuresti, cu scorul de 87-92, scor inregistrat dupa o repriza de prelungiri.

Marcatori:
“U” Mobitelco BT: Wright 19 (7 rec., 9 p.d.), Silvasan 18 (5 rec., 3 p.d.), Nikolov 17 (3 rec., 1 p.d.), Baciu 12 (4 rec., 1 p.d., 4 capace), Ross 7 (10 rec., 3 p.d., 2 interceptii), Barnette 6 (9 rec., 3 p.d.), Nakic 6 (2 rec.), Todorovic 2 (2 rec., 1 p.d.).
CSM Bucuresti: Martinic 24 (7 rec., 6 p.d.), Sheperd 22, Bosnjak 14, Kandic 12, Pupovic 6 (9 rec.), Sir 6, Santa 4, Carutasu 4.

Declaratii:

Mihai Silvasan: “E prea devreme sa ma pronunt asupra meciului, sunt foarte dezamagit ca am pierdut… Stiam ca ne asteapta o serie de cinci meciuri foarte grele si partidele de acasa trebuiau neaparat castigate. Am luat decizii proaste in unele momente ale jocului, cred ca nu am profitat de unele mismatchuri pe care le-am avut pe parcursul meciului. Nu am stiut sa profitam de avantajele pe care le-am avut, am atacat prost zona, sunt multe, nu pot sa imi dau seama. Conteaza foarte mult aceasta infrangere, e foarte dureroasa si ne poate costa, daca nu campionatul, calificarea in play-off! Norocul nostru este ca mai avem multe sanse sa ne revenim, campionatul inca nu e incheiat, nici macar turul, insa trebuie sa muncim, sa fim mai inteligenti si sa fim mai `echipa`, sa ne dorim mai mult victoria”.

Niksa Bavcevic: “Este foarte dificil sa vorbesc, mi-a fost greu sa le vorbesc si baietilor in vestiar, pentru ca moralul nostru este complet la pamant. Baietii aveau lacrimi in ochi, nu ne vine sa credem ca se intampla asa ceva! Nu cred ca este un accident, nu cred ca este ceva nou. Nu stiu ce se intampla aici, imi da de gandit, poate ca eu si jucatorii mei nu suntem obiectivi, dar ati vazut si reactia publicului. Cred ca arbitrii, cu deciziile lor, au influentat meciul de astazi. Nu am jucat extraordinar, dar am luptat mult, am avut 46 de recuperari, baietii mei au facut risipa de energie, am aruncat bine de trei puncte! Poate ca nu am avut procentaje bune la libere, dar cred ca am terminat meciul cu cifre mai bune ca ei, dar am pierdut din nou! Nu pot pricepe cum de se intampla ca faulturi clare nu sunt vazute, sunt criterii complet diferite aplicate echipelor! Nu inteleg de ce! Cu aceiasi arbitrii am avut aceleasi probleme la Timisoara, acum este a doua oara cand pierdem pe teren propriu in prelungiri, dupa meciul cu Ploiesti! Chiar daca nu au fost meciuri excelente, baietii au jucat cat de bine au putut, au dat toata energia din ei, ne-am dat sufletul pe teren si cine decide meciurile? In Romania, nu e important cine joaca, ci e important cine fluiera! Asa ceva nu exista in nicio tara! Pur si simplu nu pot intelege cum poti sa faci asa ceva in fata unui asemenea public, nu pot pricepe de ce o fac?! Aici nu vorbim de o greseala, vorbim de foarte multe greseli, de criterii complet diferite de interpretare! In mod cert, arbitrii au facut diferenta!”

sursa: u-mobitelco.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s