Sponsorizare? – Trupa de teatru “Audienta Generala”

Trupa de teatru “Audienta Generala”, formată din elevi ai Liceului Teoretic “Lucian Blaga” si al Liceului de Informatică “Tiberiu Popoviciu” din Cluj – Napoca, înfiinţată în 2007, multiplă laureată a Festivalelor Naţionale de teatru, s-a calificat recent in finala Festivalului Mondial de la Sanremo, Italia (GEF), cu scurt-metrajul “Coffee with Love”. Filmul, care are 30 de minute, este un thriller şi aparţine categoriei mistery. Trupa este condusă de profesorul Adrian Mureşan, iar anul trecut, în 2008, a câştigat premiul întâi pentru film în cadrul mai sus menţionatului Festival de la Sanremo.

Anul acesta, calificată din nou în finala acestui festival, trupa întâmpină mari dificultăţi in privinţa asigurarii cheltuielilor destinate cazării si transportului până la Sanremo in perioada decernării premiilor (în perioada 21-25 aprilie 2010). Este singurul film românesc calificat în finala acestui festival. Filmul va rula în Cluj – Napoca la cinema Arta.

Daca cunoasteti pe cineva, sau sunteti dispusi pentru o sponsorizare sau  o formă de publicitate în film, va rog sa ma anuntati!

Menţionăm că în prezent costurile necesare participării sunt de 4200€. Orice sumă este binevenită. Filmul este realizat cu mijloace tehnice profesioniste, scenariul este original, şi are mari şanse la câştigarea marelui trofeu – The Silver Dolphin.2 comments on “Sponsorizare? – Trupa de teatru “Audienta Generala”

 1. Pingback: Tweets that mention Sponsorizare? – Trupa de teatru “Audienta Generala” « Cristi's personal Blog -- Topsy.com

 2. Centrul Cultural Euxin din Mangalia si Teatrul de Vacanta au deosebita placere sa va invite la prima editie a Festivalului national de teatru “Amfora de Cristal”.
  Festivalul se va desfasura in luna mai .
  Pentru regulament si alte informatii e-mail festivalulamforadecristal@yahoo.com
  Termenul limitã de depunere a documentelor de înscriere este 10 mai
  In aşteptarea participãrii dumneavoastrã la acest festival,
  vã asigurãm de întreaga noastrã stimã,

  DIRECTOR Festival
  Viorel Chiurtu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s