Emilian Dolha

Astazi, am avut sansa sa ma intalnesc cu “Ema”, portarul celor de la Dinamo. Am stat vreo 20 minute la povesti cu el si dupa acest timp mi-a lasat o impresie foarte placuta. Imi imaginam ca un jucator de fotbal la un club mare, are mai multe figuri si fite in cap, dar din cat am observat, Ema este un om cumsecade, un familist, care isi vede de treaba lui, nu iese in evidente prin presa, nu da tot felul de declaratii, nu iese in cluburi, este ok.

Totusi e asa de ciudat sa vezi un om la televizor, in poze, pe internet, un fotbalist de la Dinamo, iar apoi sa dai mana cu el si sa vorbesti cu el. Sincer sa va zic, in poze pare mai imbatranit decat e in realitate, sau cine stie, poate este numai impresia mea. Am schimbat 2-3 vorbe cu el, mi-a dat niste autografe si cam atat, a trebuit sa plece.

Am ajuns sa-l cunosc printr-o colega a mamei mele, sunt prieteni din liceu. Vreau sa-i urez in continuare succes, sa o duca cat mai bine “intre buturi” si poate, cine stie… poate intr-o zi o sa-l vedem la Cluj, in poarta la “U”!

Advertisements

One comment on “Emilian Dolha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s